Brightoni munkahelyem


Brightoni ittlétünk alatt a  Sam's School of English csapatát erősíthetem. A New Road-on található nyelviskola méretét tekintve elsőre talán kicsinek tűnik, ám annál barátságosabb hangulat fogadja az ide érkezőket. Nagyon vártam már az első napot, mégis volt bennem egy természetes félelem a nyelv illetve az új hely, valamint az elvégezendő feladatok miatt.

Mindenki hihetetlenül kedves és segítőkész volt, így kezdeti félelmem alaptalannak bizonyult. Egyre inkább megszerettem ezt a helyet, és élvezem az itteni munkát, ugyanis egyre intenzívebb a munkavégzés, komolyabb feladatokat kapok, és látszik az itt dolgozókon, hogy „csapattársként” gondolnak rám.  Mindig vidám az iroda, sosincs unalmas perc, mert mindig érkezik egy-egy új, régi diák, tanár vagy ismerős, aki beköszön, érdeklődik, mesél, és együtt nevetünk. Kevés tanár van, de annál tapasztaltabbak, és akik ide járnak, mind jó véleménnyel vannak az iskoláról és a diákokból sugárzik az életkedv.


Annyi emberrel találkozom és beszélek nap, mint nap, hogy ezáltal önkéntelenül is nyitottabb vagyok, és bátrabban használom a nyelvet. Sokkal jobb kedvvel állok neki a munkának, miután megérkeztem, és egyre könnyebben lendülök át a nehézségeken.

Minden diák, aki betéved mind érdeklődve fordul felém, beszélgetünk, amíg várnak az ügyintézésre, mosolyognak, és mesélnek. Én pedig örülök, hogy hallgathatom őket. Egy francia lány a múlt héten kezdte meg a kurzusát, és azóta minden nap ha órája van, meglátogat az irodában.

A feladatokat tekintve változatos munkákat végezhetek. Bizonyítványokat készítek elő, valamint nyomtatok, emellett tájékoztatom a diákokat a kurzusokról, segítek a programszervezésbe, számlázok, illetve táblázatokat készítek.

A legjobb része egy munkanapnak azonban nem az ott töltött idő, hanem az azt megelőző rész, amikor reggel, jó idő esetén kiülök egy kicsit a nyelviskola mellette parkba, amely sok mókus lakhelye, és  mellette a Royal Pavilion is megtalálható. A napnak ezen a szakaszán még kevés a járókelő a város ezen szakaszán, és kicsit el tudunk menekülni az utcai forgatagból.
A park minden részén megtalálhatóak ezek a drágaságok

Korán reggel még minden viszonylag csöndes




- Filotás Karina :)

Megjegyzések

  1. Karina, igazi kis kincs a munkahelyed, ennél jobb helyen el sem tudnék képzelni egy nyelviskolát. A venezuleai fiú is végtelenül segítőkész volt, aki megígérte, hogy bevezet a nyelviskolai adminisztráció minden rejtelmébe. Klassz hely, kár, hogy nem nézhettünk meg egy angolórát. TRM

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

- Vanessza 👯

OMG