Az első hetem - képekkel








Vasárnap volt egy hete, hogy megérkeztünk Angliába, és ma, hogy elkezdtem dolgozni. A főnököm egy hihetetlen kedves nő, már első nap meghívott ebédelni. Fotográfus, és én segítek neki a kutatásokban, adatok gyűjtésében és egyéb adminisztrációs feladatokban. Sőt, a legjobb dolog: az irodájában ott van a kutyusa is. 
Bár vasárnap, sőt hétfőn se találkoztunk a fogadó családdal, kedden már megismerhettük őket. Nagyon vicces, nyílt és kedves család. Hanna és David, akiknek a közös hobbijuk a jelmez és báb készítés, valamint szeretnek eljárni.

 A kedvenc helyem a part és a vidámpark, a délutánokat mégis legtöbbször a különböző boltokban töltjük.


 Szombaton Londonba mentünk, ahol a legnagyobb nevezetességeket láthattuk, a kedvencem mégis a Madame Tussaud's volt, hiszen a kedvenc hírességeimmel találkozhattam végre.


Vasárnap pedig Brighton egyik nevezetességét, a Sea Life centert nézhettük meg egy nagyon kedves, ott dolgozó magyar segítségével és a még cukibb kislányával.

- Gina

Megjegyzések

  1. Gina, szerencsés vagy, hogy ilyen kedves főnököd van (mi is tapasztaltuk Lengyel Tanárnővel) és a háziak is ilyen vendégszeretőek. Persze tudjuk, hogy Te is nagyon-nagyon pozitívan állsz mindenhez és ez nagyon szuper dolog. Az élet szépségeit csak úgy lehet felfedezni, ha Te is akarod és nyitottan állsz a dolgok felé.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

- Vanessza 👯

OMG