2017. szeptember 10-én útnak indultunk Brigthonba.
Reggel mindenki korán kelt és az utolsó simításokat is megtette, hogy semmi ne maradjon ki a bőröndből. 5órakor találkoztunk Fehérváron, ahol busz várt minket és vitt a repülőtérre. Kevés időnk volt kipakolni a buszból, így mindenki kikapta azt a táskát ami a keze ügyébe akadt. Miután megtaláltuk bőröndjeinket elindultunk, hogy becsekkoljunk. Zökkenő mentesen történt a beregisztrálás és izgatottan vártuk mikor szállhatunk fel a repülőre. Többségünknek ez volt az első repülő útja így nagy volt a nyüzsgés. Rengetek átvizsgáláson kellett átmennünk mire a buszokhoz értünk, amelyek vittek minket a repülőhöz. A fedélzeten mindenki megkereste a helyét, voltak akik ablaknál kaptak helyet. Az út zökkenő mentesen telt és gyönyörű kilátásban lehetett részünk.
Londoni idő szerint 10órakor megérkeztünk London Luton repülőre, ahol felvettük csomagjainkat és vártuk a buszt és a sofőrjét, aki Brighton városába vitt minket.
Brightonban kis várakozás után megérkezett David, aki eligazítást tartott, majd taxik vittek minket a fogadó családokhoz. A családok többsége finom meleg étellel várt minket, ami nagyon jól esett a hosszú út után.
A mi családunk nagyon kedves és közvetlen volt, mert már nagy a rutinjuk a host family szerepben. Mint megtudtuk 4éve fogadnak diákokat rövidebb hosszabb időre. Felajánlották, hogy másnap elvisznek minket a vasútállomásra és megmutatják a buszmegállókat.

Kiss Krisztina, Dömötör Réka, Kléman Zsanett

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

- Vanessza 👯

OMG